Stem op Kirsten Flipkens voor prestigieuze Shot of The Year Award

Redactie
| 0 reacties
Stem op Kirsten Flipkens voor prestigieuze Shot of The Year Award

Kirsten Flipkens is genomineerd voor de 'Shot of The Year Award' van de WTA. Haar achterwaartse winner tegen Karolina Pliskova op het toernooi van Seoel werd eerder al bekroond als Shot of the Month in september.

De WTA maakte op zijn website de kanshebbers voor de Shot of The Year Award bekend. De weergaloze achterwaartse winner van Flipper op het toernooi in Seoel zit bij de genomineerde slagen. Flipkens kreeg in oktober van de WTA al de prijs Shot of The Month van de maand september voor haar geweldige slag in de wedstrijd tegen de Tsjechische Karolina Pliskova in de eerste ronde van het WTA-toernooi van Seoel.

Flipkens, nummer 62 van de wereld, verkeert in mooi gezelschap. De andere genomineerden zijn de Poolse Agnieszka Radwanska (met twee shots), de Roemeense Simona Halep en de Duitse nummer één van de wereld Angelique Kerber. In de andere poule werden opnieuw Radwanska (met nog eens twee slagen) en Halep, de Deense Caroline Wozniacki en de Roemeense Monica Niculescu genomineerd.

Supporters kunnen op de site van de WTA een eerste keer stemmen op hun favoriete shots. De stemming verloopt in twee poules.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws