Wickmayer over verzuurde relatie met vader: "Ik dacht vroeger altijd in zijn plaats"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wickmayer over verzuurde relatie met vader: "Ik dacht vroeger altijd in zijn plaats"

Yanina Wickmayer heeft sinds kort een boek uitgebracht waarin ze zich blootstelt over haar leven. Onze landgenote had geen gemakkelijke jeugd na de dood van haar moeder en kan nog moeilijk door één deur met haar vader.

In haar boek laat Wickmayer weten dat ze het pijnlijk vindt dat de twee mannen die ze het liefste ziet niet met elkaar overweg kunnen. Wickmayer is sinds kort verloofd met haar vriend Jérôme. "Het is niet gemakkelijk voor mij. Zeker omdat ik alleen maar hem heb en geen moeder", aldus Wickmayer in Van Gils & Gasten.

Ik ben nu meer bezig met wat ik zelf wil en wat me gelukkig maakt

Wickmayer doet nu meer haar eigen ding, in plaats van naar haar vader te luisteren. "Maar mijn geloof in mijn relatie is groter dan de twijfels die mijn papa me geeft. Ik dacht vroeger altijd in zijn plaats en dat is compleet anders nu. Ik ben nu meer bezig met wat ik zelf wil en met wat me zelf gelukkig maakt."

"Op een bepaald moment moet je toch zelf je eigen keuzes maken. Het doet pijn dat de relatie met mijn vader verwaterd is. Hij zal altijd één van de belangrijkste personen in mijn leven blijven en het is dankzij hem dat ik hier sta. Maar ik wil ook verder kijken dan dat", besluit Wickmayer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws