Aan de Masters denkt Goffin (voorlopig) niet: "Enkel nog spelen en vechten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Aan de Masters denkt Goffin (voorlopig) niet: "Enkel nog spelen en vechten"

David Goffin maakt nog steeds een waterkans op deelname aan de Masters in Londen, maar dan moet Goffin vandaag wel voorbij de Kroaat Marin Cilic. Gemakkelijk wordt dat zeker niet.

Cilic vecht net als Goffin voor een plek op de Masters en won vorige week nog het ATP-toernooi van Basel. Wat wel in het voordeel speelt van Goffin, zijn de confrontaties met Cilic van 2016. Drie keer trok Goffin aan het langste eind. "Maar het waren telkens erg spannende partijen", geeft Goffin toe in HLN.

Maar Cilic mocht enkele dagen geleden dus nog zegevieren in Zwitserland. "Hij zal wel veel vertrouwen hebben na zijn titel in Basel, waar ik persoonlijk vond dat hij geweldig stond te tennissen. Hij heeft zijn lot wel nog in eigen handen, hè", aldus onze landgenoot.

Cilic verkeert in topvorm

Zelf is Goffin niet echt bezig met kwalificatie voor de Masters. "Ik denk ondertussen niet aan de Masters. Dit is voorlopig mijn laatste toernooi. Ik zit in de derde ronde. Er valt nu toch niet te veel meer om over te peinzen, enkel nog spelen en vechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws