? Caroline Garcia wipt voormalig nummer één op Miami Open, Kvitova en Andreescu wel door

? Caroline Garcia wipt voormalig nummer één op Miami Open, Kvitova en Andreescu wel door
Foto: © photonews

Bij de mannen vielen er in Miami nog geen wereldschokkende uitslagen te noteren, maar in het damestoernooi kwamen wel al enkele toppers in actie. Garcia - Azarenka was bijvoorbeeld een partij om naar uit te kijken. De Française triomfeerde. Kvitova en Andreescu gaan ook een ronde verder.

Hieronder hebben we voor u de hoogtepunten van enkele wedstrijden verzameld. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen. Te beginnen met Garcia - Azarenka. Het negentiende reekshoofd kon de klus in twee sets afmaken: 6-3 en 6-4.

Ook Petra Kvitova, finaliste op de Australian Open, kwam in actie tegen Maria Sakkari. Het tweede reekshoofd kende niet zoveel problemen om zich te verzekeren van winst in haar tweederondepartij. De Tsjechische zette haar opponente opzij met 6-1 en 6-4.

Bianca Andreescu, de 18-jarige sensatie die onlangs als wildcard Indian Wells won, had het wel een pak lastiger. De Roemeense Begu toonde haar dat ze geen cadeaus moet verwachten. Andreescu kon een scheve situatie nog wel rechtzetten en haalde het uiteindelijk wel met 4-6, 7-6 (7/2) en 6-2.

Beelden zijn er niet van de wedstrijd van Madison Keys, maar dat resultaat is ook nog wel het vermelden waard. Het negentiende reekshoofd moest het afleggen tegen de Australische Samantha Stosur. Zij versloeg de Amerikaanse in een spannende driesetter met 6-4, 4-6 en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws