Tennisser die nummer vijf van de wereld klopte dankt knalprestatie aan echtgenote en wel hierom

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Tennisser die nummer vijf van de wereld klopte dankt knalprestatie aan echtgenote en wel hierom

Fernando Verdasco heeft nog eens van zich laten spreken door op Roland Garros nummer vijf van de wereld Grigor Dimitrov kansloos huiswaarts te sturen. In plaats van de pluimen op zijn eigen hoed te steken, dankte de Spanjaard de overwinning aan zijn echtgenote.

Verdasco stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje met Ana Boyer, de halfzus van popster Enrique Iglesias. Volgens tennisspeler heeft zijn echtgenote een positieve invloed op zijn prestaties op het terrein. "Ook in het jaar voor we huwden reisde ze al met mij mee op de tour. Dat zorgde voor mentale rust. Een stabiele levensstijl helpt gewoon in een individuele sport als tennis", klinkt het.

De beste periode van Verdasco ligt nochtans al een tijdje achter ons. Het is negen jaar geleden dat hij in de top tien stond. De linkshandige speler blijft met een plek in de top veertig wel een verdienstelijke tennisser en hoopt nog steeds om ooit een grandslamtoernooi te winnen. "Het is een droom om hier of op de US Open te winnen. Ik ga daarvoor blijven vechten. Ik zal er misschien niet geraken, maar ik ga er wel alles aan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws