Tennis

Master-winnaar Alexander Zverev blijft nuchter na lovende woorden van Novak Djokovic

Master-winnaar Alexander Zverev blijft nuchter na lovende woorden van Novak Djokovic

De jonkies klimmen stilaan naar de top. Getuige de zege van Alexander Zverev tegen Novak Djokovic in de finale van de ATP Finals in Londen. "Ik zal er alles aan doen om de top te bereiken, maar er kan nog veel gebeuren."

"Ik ben ongelofelijk blij", reageerde Zverev na zijn zege. "Het mag duidelijk zijn dat dit de grootste titel is die ooit gewonnen heb. Het is geweldig, zowel de manier waarop ik gespeeld heb als de manier waarop ik gewonnen heb."

Djokovic vond het een verdiende zege van zijn opponent. 'Nole' hoopte zelfs dat de jonge Zverev hem in de toekomst kan overtreffen. "Ik hoop dat ik het nog geweldig doe, maar ik moet ook nuchter blijven. Ik heb 1 Masters-titel gewonnen, Novak heeft er 5. Hij heeft pakweg 148 titels meer dan mij op zijn palmares staan."

Jonkies boven

De jonkies staan dus klaar om het over te nemen van de 'oudjes'. "Het gaat geweldig, met ook de zege van Khachanov in Parijs en de overwinning van Tsitsipas in Toronto, maar er kan nog veel gebeuren in de toekomst. Er kan nog veel veranderen. Ik zal er alles aan doen om de top te bereiken, maar er zijn nog enkele geweldige spelers", houdt Zverev de voetjes op de grond. 

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.