Nummer twee van de wereld moet in haar geliefde Tokio al snel opkrassen

Nummer twee van de wereld moet in haar geliefde Tokio al snel opkrassen

Het is al een tijdje zoeken naar de beste vorm voor Australian Open-winnares en nummer twee van de wereld Caroline Wozniacki. Ook op het toernooi van Tokio, dat ze al drie keer won, draaide ze niet lang mee. In de achtste finales werd ze uitgeschakeld door de Italiaanse Giorgi.

Onlangs moest Wozniacki nog opgeven in Cincinnati en volgde er op de US Open al een uitschakeling in de tweede ronde. In Tokio mocht de Deense aantreden op één van haar favoriete toernooien, maar ook dat zette haar niet meteen op de goede weg. Tegen Giorgi had ze aanvankelijk niets in de pap te brokken. De agressieve speelstijl van de Italiaanse bepaalde het verloop van de wedstrijd.

Tot Wozniacki in de tweede set voor het eerst door de opslag van haar opponente ging. Ineens deed de grandslamkampioene vertrouwen op en leek opnieuw in haar spel te komen. Ze stoomde door naar een 2-0-voorsprong in de beslissende set. Toen ging de machine echter weer sputteren. Camilla Giorgi ging weer naar hartelust aanvallen en trok nog aan het langste eind met 6-2, 2-6 en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws