? Enorm enthousiasme voor Laver Cup, David Goffin ziet er scherp uit

? Enorm enthousiasme voor Laver Cup, David Goffin ziet er scherp uit

De deelnemers aan de Laver Cup zijn in Chicago als sterren onthaald. Of het nu gaat om de bewonderende blikken bij baljongens of de massa fans die opdaagden bij de voorstelling: David Goffin & co hebben intussen wel door dat het een bijzonder evenement is.

Als man in vorm en US Open-kampioen is vooral Novak Djokovic natuurlijk enorm geliefd bij de tennisfans. Dat was ook in Chicago duidelijk merkbaar bij de intrede van de Serviër op het podium tijdens de voorstelling van Team Europe. Djokovic genoot er zichtbaar zelf ook van.

De sterspelers ontmoetten ook al de ballenjongens die er tijdens dit driedaagse evenement voor gaan zorgen dat alle wedstrijden prima verlopen. Voor deze jonge gasten natuurlijk een moment om nooit te vergeten. Nadat Djokovic passeerde, mochten ze ook handje klap doen met onze David Goffin.

Onze landgenoot lijkt er zich alvast goed te amuseren. Hij misstaat alvast niet op de selfies met de andere leden van Team Europe - zelfs al heten ze dan Djokovic en Federer - en tussen tennislegendes als Bjorn Borg en Rod Laver.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws