Elise Mertens en Kim Clijsters hebben iets gemeen

Elise Mertens en Kim Clijsters hebben iets gemeen
Foto: © photonews

Elise Mertens gaat op Wimbledon voor het eerst als een speelster uit de top vijftien beginnen aan een grandslamtoernooi. Daar zitten enkele voordelen aan verbonden. Zoals een exclusieve kleedkamer delen met Kim Clijsters.

Op De All England Club mogen de topreekshoofden gebruik maken van een exclusieve en aparte kleedkamer. Mertens zal er haar ogen de kost geven, want het loopt er rond met tal van grote namen. "Redelijk ongelooflijk dat ik daar met al die vedetten zit. Titelverdedigster Muguruza loopt er bijvoorbeeld rond, maar ook Kim Clijsters." De viervoudig grandslamwinnares zal er commentaar geven en het veteranentoernooi spelen.

Mertens wil natuurlijk vooral zelf enkele partijen winnen, maar zal in de eerste ronde toch moeten oppassen voor Danielle Collins (WTA-41). "Ik heb nog nooit tegen haar gespeeld en zal dan ook naar wat video's van haar moeten zoeken", geeft Mertens toe in HLN. "Ze heeft wel een goede forehand en slaat hard. Maar als ik mijn niveau haal, dan zijn er mogelijkheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws