Goffin ziet het zitten: "We zijn allemaal sterker dan twee jaar geleden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Goffin ziet het zitten: "We zijn allemaal sterker dan twee jaar geleden"
Foto: © photonews

Zijn stuntweek op de Masters ligt nog maar net achter hem, of Goffin maakt zich al op voor een nieuwe, belangrijke opdracht. De Davis Cup-finale in en tegen Frankrijk.

"Ik heb één dagje niets gedaan na de Masters, maar daarna ben ik toch zo snel mogelijk naar hier gekomen. Het heeft me goed gedaan om mijn ploegmakkers en de coaches terug te zien", aldus Goffin bij Sporza.

"Dinsdag heb ik een eerste keer getraind en de Franse spelers kwamen me feliciteren met mijn prestaties op de Masters. We komen uiteraard heel goed overeen en de sfeer tussen de twee landen is goed."

Omstandigheden top

De wedstrijden worden in het voetbalstadion van Rijsel afgewerkt. "De omstandigheden zijn top. Ik dacht eerst dat het wat koud zou zijn, maar de organisatie heeft heel goed werk geleverd. Het is één van de beste indoorcourts waar ik ooit op speelde. Alles is aanwezig om er een fantastisch weekend van te maken."

Twee jaar terug werd de finale nog verloren van Engeland. "We zijn hier met ongeveer dezelfde groep, maar ik denk dat we allemaal wat sterker zijn dan twee jaar geleden. Elke speler is positief geëvolueerd. We zullen er alles aan doen om onszelf te overstijgen en er een prachtig weekend van te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws