Franse Davis Cup-kapitein Yannick Noah spuit mist over duel tegen België

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Franse Davis Cup-kapitein Yannick Noah spuit mist over duel tegen België
Foto: © photonews

Vanaf komende vrijdag staat de Davis Cup-finale tussen Frankrijk en België op het programma. Kapitein Yannick Noah wil voorlopig niet te veel prijsgeven over zijn selectie.

Noah wil met andere woorden nog niet bekendmaken wie er in het enkelspel zal aantreden. "Ik zal pas op het laatste moment beslissen wie speelt", citeert Sporza de Fransman. "We hebben 6 topspelers in onze gelederen. Ik wil onze tegenstander niet nog wijzer maken dan hij al is. Wij hebben opties, maar België heeft die ook."

Goffin

De Franse kapitein is op zijn hoede voor ons land. "Met David Goffin treffen we een absolute topspeler. We zijn de voorbije week omvergeblazen door zijn prestaties op de Masters. Goffin is een absolute topper. Ook het Belgische team zal met open ogen hebben zitten kijken. Hij heeft zeer sterk gespeeld. We zullen komend weekend op een erg hoog niveau moeten spelen om te winnen."

Wat wel zo goed als zeker vaststaat, is dat dubbeltoppers Herbert en Mahut samen in actie komen in het dubbelspel.

De selectie van Frankrijk: Jo-Wilfried Tsonga (ATP 15), Lucas Pouille (ATP 18), Richard Gasquet (ATP 31), Julien Benneteau (ATP 57), Pierre-Hugues Herbert (ATP 81) en Nicolas Mahut (ATP 104).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws