Tennis

Goed nieuws voor de Belgen met het oog op de Davis Cup-finale tegen Frankrijk

Goed nieuws voor de Belgen met het oog op de Davis Cup-finale tegen Frankrijk

Eind november staat in het Franse Lille de Davis Cup-finale tussen Frankrijk en België op het programma. Kapitein Johan Van Herck kreeg goed nieuws, want hij kan wellicht op zijn sterkste selectie rekenen.

David Goffin is na de Masters in Londen een certitude, maar door die verplichting zal de Luikenaar later aansluiten. Over de andere spelers kreeg Van Herck goed nieuws. Joris De Loore, die moest passen voor de halve finale, lijkt na zijn knieblessure en operatie opnieuw helemaal fit te zijn.

100%

"Hij zal geen tornooien meer kunnen spelen, maar het ziet ernaar uit dat hij aan honderd procent aan de voorbereiding kan beginnen", aldus Van Herck In Het Nieuwsblad. "Ik zal last minute beslissen, maar hij gaat in elk geval mee."

Steve Darcis, de Belgische nummer twee, laste na de European Open in Antwerpen rust in. 'Shark' had last van een elleboogblessure. "Na het tornooi van Antwerpen bleef hij enkel fysiek voorttrainen. Volgende week begint hij samen met de andere Belgen opnieuw te trainen", besluit de kapitein.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.