Bonaventure wint en verliest, Kempen wint en Wickmayer wint samen met Bouchard

Bonaventure wint en verliest, Kempen wint en Wickmayer wint samen met Bouchard

Er kwamen weer heel wat Belgen in actie. Een overzicht.

Ysaline Bonaventure (WTA-145) speelde in de achtste finale in het enkelspel van het IFT-toernooi van Les Contamines-Montjoie tegen de Wit-Russische Kristina Dmitruk (WTA-303). De Belgische won met 6-4 en 6-2. 

Bonaventure kwam ook nog in actie in het dubbelspel van hetzelfde toernooi samen me de Française Cascino. Die match verloor Bonaventure met 4-6, 6-4 en 10-8 van het Britse duo Christie/Collins. 

Ook Magali Kempen (WTA-327) kwam op hetzelfde toernooi in actie in het enkelspel. Zij won in de achtste finale van de Française Elsa Jacquemot (WTA-188). Kempen won verrassend van het 19-jarige talent met 2-6, 6-3 en 6-2. 

Yanina Wickmayer en de Canadese Eugenie Bouchard stonden op het WTA-toernooi van Chennai (India) in de kwartfinale tegenover de Russinen Gasanova en Selekhmeteva. De eerste set werd gewonnen de Russinen met 5-7, de tweede set wonnen Wickmayer en Bouchard met 6-3. De beslissende supertiebreak werd binnengehaald met 12-10 en Wickmayer en Bouchard gaan dus naar de halve finales. 

Yannick Mertens en Joris de Loore speelden op het Challenger-toernooi van Rennes tegen de Fransen Olivetti en Added. Mertens en De Loore verloren hun match met 6-4 en 6-3. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws