Davis Cup-ontmoeting met Finland gaat door maar Joran Vliegen in isolatie na positieve coronatest

Davis Cup-ontmoeting met Finland gaat door maar Joran Vliegen in isolatie na positieve coronatest
Foto: © photonews

Jammer nieuws uit Finland: Joran Vliegen heeft een positieve coronatest afgelegd. Covid-19 is dus nog niet helemaal de wereld uit, dat moet één van onze tennisspelers nu ondervinden. Het doorgaan van de Davis Cup-ontmoeting is echter niet in gevaar.

Vrijdag en zaterdag staan in het Finse Espoo de wedstrijden op het programma voor de Davis Cup-ontmoeting tussen Finland en België. Joran Vliegen maakt als dubbelspecialist deel uit van de Belgische selectie. Hij staat echter momenteel aan de kant.

"Joran Vliegen heeft positief getest op Covid-19", staat op het officiële Twitterkanaal van de Belgische Davis Cup-ploeg te lezen. "De protocollen worden gevolgd, de ITF en RTBF staan in coördinatie met de Covid-officier aangesteld voor deze ontmoeting en de onafhankelijke medische cel voor Covid-19."

"De speler in kwestie is in isolatie en zal in isolatie blijven, tot dat volgens de protocollen niet langer nodig is", gaat de mededeling verder. De Davis Cup-ontmoeting gaat door zoals voorzien. De eerste wedstrijd staat gepland om 17u Belgische tijd. David Goffin neemt het dan op tegen Otto Virtanen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws