Cameron Norrie kan voorlopig terugblikken op uitstekend tennisjaar: de statistieken van de jonge Brit

Nils Wens
| 0 reacties

Eén van de revelaties dit seizoen in het tennis, is ongetwijfeld Cameron Norrie. De jonge Brit won onder meer het toernooi van Indian Wells en op de ATP Ranking is hij opgeschoven naar de zestiende plaats.

Cameron Norrie heeft voorlopig al een uitstekend tennisjaar achter de rug. Zo won hij al 41 wedstrijden, terwijl hij er 'slechts' 20 verloor. Daardoor is hij opgeschoven naar de zestiende plaats op de ATP Ranking.

Het absolute hoogtepunt in het seizoen van Norrie is ongetwijfeld de overwinning in het prestigieuze toernooi Indian Wells. Hij haalde het toen in de finale van Nikoloz Basilashvili. Norrie haalde het met 3-6, 6-4 en 6-1.