Nieuwe kledij, dromen en bezoek van leukemiepatiënt Suarez Navarro: zo brengen WTA-toppers tussenseizoen door!

Osaka, Svitolina en Muguruza geven inkijk in hoe zij tussenseizoen doorbrengen

Nieuwe kledij, dromen en bezoek van leukemiepatiënt Suarez Navarro: zo brengen WTA-toppers tussenseizoen door!

Op de WTA Tour is het nu al stilaan uitkijken naar 2021. Speelsters leven al langzaam toe naar het volgende seizoen en dat doen ze elk op hun eigen manier. Gelukkig houden ze ons via sociale media op de hoogte. Dat doen onder meer Naomi Osaka, Elina Svitolina en Garbiñe Muguruza.

Een filmpje op Instagram laat een goedgemutste Naomi Osaka zien op het trainingsveld. Daar is ook een goede reden voor: ze showt haar nieuwe outfit. Die komt uit haar eigen nieuwe collectie bij Nike. De Japanse toptennisster voelt zich er duidelijk prettig in.

Nog een beeld van op training bij Garbiñe Muguruza. Er kwam wel een heel bijzondere bezoekster langs. Niemand minder dan Carla Suarez Navarro, die nog altijd aan het vechten is tegen leukemie. Haar haar heeft ze al verloren, maar ze knokt dapper voort.

Elina Svitolina is ondertussen al aan het dromen van een nieuw avontuur, zo schrijft ze op Twitter. Ergens bij wegdromen, dat kan de Oekraïense blijkbaar het best als ze op de motorkap van haar wagen zit. "Het enige waar ik van droom is dat ik fit kan geraken zonder naar de gym te moeten", laat ze weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws