Toch één van de Grote Drie aanwezig: nummer één van de wereld zegt toe voor US Open
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Novak Djokovic laat twijfels aan de kant en doet dan toch mee aan US Open

Toch één van de Grote Drie aanwezig: nummer één van de wereld zegt toe voor US Open
Foto: © photonews

Grote opluchting bij de organisatie van de US Open: toch één absolute topper die mee gaat doen aan de Grand Slam in New York. Eerder hadden Rafael Nadal en Roger Federer al afgezegd. Novak Djokovic gaat wel meedoen aan de US Open.

Novak Djokovic had nochtans grote vraagtekens geplaatst achter zijn deelname toen hij zag aan welke coronaregels er moesten voldaan worden. Nadien keerde de Serviër stilaan zijn kar. Hij heeft nu toch besloten om een gooi te doen naar een volgende grandslamtitel.

"Het was geen gemakkelijke beslissingen met alle obstakels en uitdagingen op verschillende vlakken, maar het uitzicht op competitie vind ik erg spannend", laat Djokovic weten op Twitter. Ook aan het toernooi van Cincinnati, dat voorafgaand aan de US Open voor één keertje ook in New York plaatsvindt, gaat Djokovic meedoen.

Er lonkt voor Djokovic een enorme opportuniteit om in de VS een volgend grandslamtitel te behalen door de afwezigheid van Nadal en Federer. Nadal ziet het nog niet zitten om opnieuw te reizen, Federer is nog aan het herstellen van een blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws