Coronabommetje blijft voor ophef zorgen: Djokovic voelt zich slachtoffer van heksenjacht, Kyrgios vs Thiem op Twitter
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Terwijl Kyrgios en Thiem ruziën op Twitter maakt Djokovic gewag van een heksenjacht

Coronabommetje blijft voor ophef zorgen: Djokovic voelt zich slachtoffer van heksenjacht, Kyrgios vs Thiem op Twitter

De besmettingen die de Adria Tour van Djokovic heeft veroorzaakt doen de emoties hoog oplopen in de tenniswereld. De Serviër beschouwt de kritiek op hem als een heksenjacht. Ondertussen zit het er ook bovenarms op tussen Nick Kyrgios en Dominic Thiem.

Uitgerekend Kyrgios - anders de man van de gekke fratsen - heeft zich als één van de meest verantwoordelijken gedragen en heeft steeds gewezen op de ernst van het coronavirus. Dominic Thiem verdedigde Djokovic en ook de tijdens zijn 'quarantaine' feestende Zverev in Tiroler Tagezeitung.

"Novak heeft geen misdaad begaan. Het is al te gemakkelijk om op Djokovic te schieten", zo verwoordde Thiem zijn mening. En dan over het feesten van Zverev: "Dat was fout, maar ik begrijp niet waarom zoveel mensen zich daarmee moeten moeien. Iemand als Kyrgios heeft al zo vaak fouten gemaakt. Hij zou beter de waarheid vertellen in plaats van anderen te bekritiseren."

Dat Kyrgios zelf geviseerd werd, viel bij de Australiër natuurlijk niet in goede aarde en dat liet hij ook weten op Twitter. "Dit toont aan dat Thiem, Djokovic en Zverev denken dat dit een grap is. Mensen verliezen levens, naasten en vrienden en dan verdedigt Thiem deze 'fout'. Dit is dan de 'top' van onze sport."

Djokovic is ondertussen weer aan het trainen en aanvaardt het niet zomaar dat hij nu zo op de korrel genomen wordt. "Er lijkt wel meer aan de hand, alsof er een agenda is tegen mij en alsof dit een heksenjacht is. Een grote naam moet de boeman zijn", vertelt Nole aan Zurnal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws