"85000?": Fan heeft wel erg veel geld over voor een avondje uit met gewezen nummer 5 van de wereld

"85000?": Fan heeft wel erg veel geld over voor een avondje uit met gewezen nummer 5 van de wereld
Foto: © photonews

Talloze goede doelen worden in deze periode gesteund en ook de Amerikaanse stichting '15 seconds of fame' zorgt hiervoor. Het hield een online veiling, die deel uitmaakte van de 'All in Challenge'. Wat onder meer te winnen was? Een etentje met Eugenie Bouchard.

Nuja, het is wel wat meer dan dat. Diegene met het hoogste bod kon op kosten van Bouchard met haar meereizen naar een tennistoernooi naar keuze, in haar box zitten tijdens een match, een etentje dus in haar gezelschap doorbrengen en dan horen er ook nog enkele cadeaus bij het pakket.

De Canadese was ooit de nummer vijf van de wereld en haalde op de Australian Open en op Roland Garros al de halve finales. Haar beste prestaties liggen wel al enkele jaren achter zich, maar de op sociale media actieve Bouchard heeft nog niets aan populariteit verloren.

Dat bleek ook nog maar eens uit deze online veiling. Er liepen 37 biedingen binnen. Het hoogste bod bedroeg... 85 000 dollar. Bouchard kon het zelf amper geloven. "Jullie zijn geweldig. Ik ben trots dat jullie samen met mij dit project steunen. Ik kan niet wachten om de winnaar te ontmoeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws