"Iedereen is al hier": Ook Alison Van Uytvanck snapt niets van afgelasting, Nadal blijft er dan weer rustig onder
Redactie
| 1 reacties

Alison Van Uytvanck niet te spreken over laattijdige afgelasting Indian Wells

"Iedereen is al hier": Ook Alison Van Uytvanck snapt niets van afgelasting, Nadal blijft er dan weer rustig onder
Foto: © photonews

Kirsten Flipkens uitte haar ongenoegen al en voor Kim Clijsters is het zeker een streep door de rekening dat Indian Wells niet doorgaan. Ook Alison Van Uytvanck begrijpt niet waarom het allemaal zo lang moest duren om tot deze beslissing te komen.

Van Uytvanck reageerde op Twitter op de annulatie van het prestigieuze toernooi en vooral op de timing. Haar bericht laat alvast weinig aan de verbeelding over. "Wtf WTA? Een dag voor de start van het toernooi? Iedereen is al hier?"

Van Uytvanck heeft ook nog een suggestie van Kirsten Flipkens geretweet. Die vond dat het organiseren van een noodvergadering met de speelsters het minste is wat de WTA kon doen. Van Uytvanck roept ook verschillende andere speelsters op om te retweeten.

Ook de mannen kunnen niet in actie komen. "Jullie hebben het nieuws wellicht vernomen. Indian Wells is afgelast. We zijn nog altijd hier en moeten beslissen wat we nu gaan doen", laat Rafael Nadal weten. "De situatie die zich overal ter wereld voordoet is zo triest. Hopelijk komen de autoriteiten snel met oplossingen. Blijf veilig en gezond iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws