🎥 Ook Rafael Nadal betuigt net als Thibaut Courtois medeleven voor ziek meisje uit Bilzen
Dante Bellon
| 5 reacties

? Ook Rafael Nadal betuigt net als Thibaut Courtois medeleven voor ziek meisje Cloë Hauben uit Bilzen

🎥 Ook Rafael Nadal betuigt net als Thibaut Courtois medeleven voor ziek meisje uit Bilzen
Foto: © SC

Cloë Hauben. Op zich zal die naam u niet al te veel zeggen, maar de afgelopen dagen kwam ze in het nieuws nadat ze van Thibaut Courtois een steunbetuiging kreeg voor haar gevecht tegen een hersentumor. Nu deelde ook Rafel Nadal een videoboodschap met steunbetuigingen.

Na Thibaut Courtois heeft ook een andere koning uit Madrid zijn steun betuigd aan Cloë Hauben, het meisje uit Bilzen dat aan een hersentumor lijdt. "Hallo Cloë, het is Rafa. Ik wil jou het allerbeste toewensen. Wees sterk en blijf positief. Enkel dan komt alles goed", was de boodschap die hij voor het meisje overbracht.

Nadal kreeg het bericht te horen van een neef van Cloë haar vader, die vaak in de tennisclub van Nadal speelt na Courtois is hij de tweede topsporter die een boodschap nalaat. Ook Kim Clijsters heeft al opgeroepen om de inzamelactie van de familie te steunen.

Cloë lijdt aan een zeldzame hersenstantumor. De behandeling in de Verenigde Staten kost 100.000 euro per jaar. Daarom is er een actie opgestart via #Together4Cloë en www.together4cloe.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws