Australian Open bevestigt de deelname van Murray en hint naar Clijsters
Redactie
| 16 reacties

Australian Open hoopt Kim Clijsters binnen enkele maanden te verwelkomen

Australian Open bevestigt de deelname van Murray en hint naar Clijsters
Foto: © photonews

Nog iets meer dan drie maanden en dan gaat het grand slamseizoen weer van start met de Australian Open. Andy Murray, sinds de editie van 2019 geplaagd door blessures, krijgt alvast een vrijgeleide om deel te nemen.

Dat is goed nieuws voor de Brit, want zijn laatste deelname aan een grand slam was de Australian Open van 2019. Hij onderging daar zo veel last aan zijn heup dat hij zich liet opereren en aan een lange revalidatie begon. Met succes, want sinds kort staat hij weer in het enkelspel en wint hij opnieuw wedstrijden.

Voorts hintte de Australian Open naar een deelname van Kim Clijsters. Onze 36-jarige landgenote is zich aan het voorbereiden op een comeback. In 2011 won Clijsters het toernooi nog, maar inmiddels is ze alweer zeven jaar op pensioen als professioneel tennisster. Haar deelname in januari 2020 is echter nog geen zekerheid.

"Kan de kampioene van 2011 de klok terugdraaien en in 2020 een gooi doen naar de titel tijdens haar terugkeer op een grand slam", vroegen de Australiërs zich af op Twitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws