🎥 Alexander Zverev gebruikt hoofdband om meisje uit het publiek te troosten
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Alexander Zverev troost meisje nadat hij haar raakt met een smash

🎥 Alexander Zverev gebruikt hoofdband om meisje uit het publiek te troosten
Foto: © Photonews

Deze week is het in Rome al tennis wat de klok slaagt met zowel 's werelds beste spelers en speelsters die het beste van zichzelf geven. Alexander Zverev, de nummer vijf van de wereld bij de mannen, is er ook actief in het dubbelspel. Tijdens zijn dubbelmatch was er een opvallend moment.

Alexander Zverev speelde samen met zijn broer dubbel tegen Raven Klaasen en Michael Venus. Bij 3-3 en 30-15 in de eerste set knalde de Duitser met een smash de bal keihard op het hoofd van een jong meisje in de tribunes, onbedoeld natuurlijk.

ORIGINELE GOEDMAKER

Zverev vond wel een originele manier om het weer helemaal goed te maken. De tennisser ging naar het meisje toe en deed haar één van zijn hoofdbanden om, waar hij om gekend is wanneer hij op de baan staat. Alleszins een mooi cadeau dat haar nog lang zal bij blijven.

Voor de volledigheid: Klaasen en Venus wonnen de wedstrijd met 7-6 (7/2) en 6-4. Die gaan het in de achtste finales van het dubbeltoernooi dan weer opnemen tegen de Nederlander Matwe Middelkoop en de Fransman  Gilles Simon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws