Enfant terrible van tenniswereldje laat andermaal van zich horen

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 6 reacties
Enfant terrible van tenniswereldje laat andermaal van zich horen
Foto: © photonews

Nick Kyrgios heeft weer voor de nodige controverse gezorgd. De Australische tennisspeler ging op het tornooi van Delray Beach in Florida meermaals in de clinch met het publiek en een lijnrechter.

Hij is en blijft de 'bad boy' van het tenniswereldje. Nick Kyrgios heeft andermaal van zich laten horen, dit keer ging hij zijn boekje te buiten op Amerikaanse bodem. De thuisfans namen hem onder vuur omdat ze vonden dat hij in zijn partij tegen Radu Albot niet al te veel moeite deed. 

Tussen enkele games in pikte de Australiër er een fan uit die hem iets toegeroepen had. Hij snauwde de man toe dat niemand de man had gevraagd een wedstrijd van hem te volgen. De 23-jarige bad boy kreeg meteen een straf van de umpire.

Sarcastisch applausje

Veel deerde het de 23-jarige uit Canberra niet. In de tweede set richtte hij zijn pijlen op een lijnrechter. Hij trakteerde hem maar liefst een halve minuut lang op een sarcastisch applaus. Verder danste hij ook nog op de tonen van een liedje van Michael Jackson en gooide hij zijn racket de lucht in om dan in lachen uit te barsten. 

Voor we het vergeten: Kyrgios werd door zijn Moldavische opponent uitgeschakeld in drie sets. Het werd uiteindelijk 6-2, 3-6, 6-3 in Florida.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws