Twijfels (voor een deel) weg bij Goffin: 'Ik wist op voorhand niet goed waar ik stond'

Redactie
| 0 reacties
Twijfels (voor een deel) weg bij Goffin: 'Ik wist op voorhand niet goed waar ik stond'
Foto: © photonews

David Goffin heeft zijn eerste ronde op de US Open overleefd. De Luikenaar moest tegen ervaren rot Julien Benneteau één set prijsgeven, maar stootte wel door naar de tweede ronde. "Ik ben blij dat ik gewonnen heb", klinkt het.

Goffin heeft na zijn enkelblessure op Roland Garros enkele moeilijke weken achter de rug. "Ik wist op voorhand niet goed waar ik stond, maar ik ben blij dat ik gewonnen heb, ondanks dat dipje in de tweede set", citeert HLN Goffin.

'Voorzichtig'

Al leek ook de tendinitis aan de knie op te spelen. "Bij bepaalde ballen ben ik inderdaad nog wat voorzichtig. Maar het gaat alsmaar beter. Vandaag was het een eerste test sinds die match in Cincinnati en dat heeft me toch vertrouwen gegeven."

In de tweede ronde neemt Goffin het op tegen Guido Pella (ATP 72), de killer van Goffin. "Hij speelt goed op hardcourt. Normaal kan ik het de linkshandigen wel lastig maken. Maar hij zal tegen Steve wel vertrouwen gepakt hebben en energie gespaard. Een moeilijke wedstrijd dus, maar mijn niveau is er wel", besluit Goffin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws