David Goffin wuift in aanloop naar US Open twijfels weg na enkele moeizame weken

Redactie
| 0 reacties
David Goffin wuift in aanloop naar US Open twijfels weg na enkele moeizame weken
Foto: © photonews

David Goffin moest door zijn enkelblessure, die hij opliep in de derde ronde van Roland Garros, verstek geven voor Wimbledon. Maar deze week komt hij in actie op de US Open. De Luikenaar voelt zich goed in zijn sas na enkele moeilijke weken.

David Goffin (ATP 13) neemt het in zijn eerste ronde op tegen de ervaren Fransman Julien Benneteau (ATP 107). "Ik voel me goed", aldus Goffin. "Het is altijd jammer om een grandslamtoernooi te missen, zeker Wimbledon, dat één van mijn favoriete toernooien is."

"Ik was dus heel ontgoocheld, maar daardoor kon ik ook wat tijd doorbrengen met mijn familie. Nu voel ik me fris in het hoofd en ben ik heel gemotiveerd om het seizoen goed af te sluiten", citeert HLN de Luikenaar.

Door de afwezigheid van veel topspelers is Goffin het negende reekshoofd in New York. "Ik heb veel gewerkt en dat was zwaar. Ik heb zo hard getraind om opnieuw 100 procent te zijn en dat is me gelukt. Ik ben zeer blij dat ik terug ben. Ik heb meer ervaring en dat is erg belangrijk. Ik blijf kalm en ik probeer om elke keer opnieuw mijn best te doen", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws