Darcis wil voor het eerst in zijn carrière naar achtste finale van een Grand Slam: "Ik heb niets te verliezen, het wordt 50-50"

Redactie
| 0 reacties
Darcis wil voor het eerst in zijn carrière naar achtste finale van een Grand Slam: "Ik heb niets te verliezen, het wordt 50-50"

Onze landgenoot Steve Darcis probeert zich vannacht/morgen voor het eerst in zijn loopbaan te plaatsen voor de 1/8ste finales van een grandslamtoernooi. De 32-jarige Darcis neemt het in de derde ronde op tegen zijn generatiegenoot Andreas Seppi.

Andreas Seppi (ATP 89) klopte gisteren erg verrassend thuisfavoriet Nick Kyrgios (ATP 13). "Ik speel liever tegen Seppi dan tegen Kyrgios, dan weet ik wat me te wachten staat", zei Darcis vandaag na zijn training. De Luikenaar volgde na zijn eigen duel tegen Diego Schwartzman nog het slot van de partij tussen Seppi en Kyrgios. "Het was een bizarre wedstrijd. Seppi speelde solide zoals altijd en bleef koel op het beslissende moment. Hij serveert beter dan Schwartzman, maar er zullen veel rally's zijn. Het is aan mij om solide te zijn en goed te variëren", klonk het.

"Ik speel goed en voel me fysiek uitstekend. Ik vind dat ik niets te verliezen heb, alles wat komt is bonus. Seppi stond lange tijd tussen de 25e en 50e plaats op de ranking, het wordt 50-50", weet Darcis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws