Gillé en Vliegen nu niet meer te stoppen en vieren overtuigend tweede titel in een week tijd

Gillé en Vliegen nu niet meer te stoppen en vieren overtuigend tweede titel in een week tijd
Foto: © photonews

Het gaat Sander Gillé en Joran Vliegen enorm voor de wind. Ze staan al langer bekend als talenten in het dubbelspel, maar op een toernooiwinst was het wel even wachten. Tot vorige week in Bastad. Ze doen er meteen een tweede titel bij met winst in Gstaad.

Gillé en Vliegen stonden nochtans voor een zware opdracht, want tegenstanders in de finale van Gstaad waren topreekshoofden Oswald en Polasek. Het Belgische duo had echter zoveel vertrouwen getankt dat het ook deze klus wist te klaren. Na acht spelletjes werd een eerste klap uitgedeeld: een break op love. Vervolgens werd de eerste set uitgeserveerd.

Die setwinst was nog een extra opsteker. Naarmate de match vorderde, kregen Oswald en Polasek het steeds moeilijker. In het begin van de tweede set zetten ze nog een 0-40 recht, maar in het vijfde spel van de set lukte dat niet meer. Gillé en Vliegen deden er later nog een break bij en stelden zo de zege veilig met 6-4 en 6-3.

KAN DRIE OP EEN RIJ OOK NOG?

De Belgische dubbelspelers reizen meteen door naar Oostenrijk, want ook aan het toernooi van Kitzbühel nemen ze deel. Uitkijken of ze ook daar de primus zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws