Tennis

Strijd om nummer één kan nu echt losbarsten: "Totaal niet verrast door comeback Djokovic"

Strijd om nummer één kan nu echt losbarsten: "Totaal niet verrast door comeback Djokovic"

Wie gaat het jaar eindigen als nummer één van de wereld bij de mannen? Het is een vraag die nog onbeantwoord blijft, maar spannend is het wel. Rafael Nadal heeft momenteel nog een krappe voorsprong. Novak Djokovic is wel stevig op de poort aan het kloppen.

Nadal gaat door een periode met een hogere blessurelast, zoals er wel een paar geweest zijn in zijn carrière. Ondertussen draait Novak Djokovic op volle toeren. De comeback van de Serviër is hèt verhaal van de tweede seizoenshelft.

"Ik ben totaal niet verrast door de comeback van Djokovic", zegt Nadal op de site van de ATP. "Hij is zo goed. Hij is bezig aan een geweldig tweede deel van het seizoen, hij verdient dus zeker om te staan waar hij staat. Iedereen was er zeker van dat hij terug zijn beste niveau zou halen."

Mijn grootste doel is om terug op de baan te staan - Rafael NadalDeel deze quote:

Wie van de twee het verst geraakt op het ATP-toernooi van Parijs, zal op 5 november op nummer één staan. "Ik heb zoveel toernooien aan mijn neus zien voorbijgaan. Mijn grootste doel is om terug op de baan te staan, blij te zijn te kunnen tennissen en weer fit te geraken. Natuurlijk zou ik graag nummer één blijven, maar ik ga gewoon elke dag mijn best doen."

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.