Een leuke verrassing voor de fans: daar is David Goffin dan toch!

Een leuke verrassing voor de fans: daar is David Goffin dan toch!
Foto: © photonews

Bezoekers van de European Open hadden ongetwijfeld spijt dat ze hem door zijn blessure niet aan het werk konden zien, maar vandaag daagde David Goffin toch op in Antwerpen. De Belgische nummer één kwam het publiek even groeten.

Na afloop van de wedstrijd Ivashka - Caruso begeleidde Dick Norman David Goffin naar het centre court. Ondanks dat hij niet aan spelen toe komt, kon hij zo toch het Antwerpse publiek even gedag zeggen. Norman feliciteerde Goffin ook voor het doorbreken tot de top tien in de wereld en loofde zijn mentaliteit, die volgens de toernooidirecteur een voorbeeld is voor vele jongeren.

Alle ogen zijn nu gericht op 2019 wat Goffin betreft. "Er ontbreken slechts een paar kleine dingen om op een topniveau te kunnen presteren. Ik ga proberen om tijdig te hervatten en mij goed voor te bereiden op het volgende seizoen", beloofde de Luikenaar.

GOFFIN ALS WINNAAR: VOORBODE VOOR 2019?

Hierna volgde nog een ludiek wedstrijdje. In het midden van het terrein stond een kartonnen beeld met een net. Goffin moest proberen om op vier pogingen de bal zoveel mogelijk in het net te spelen en nadien kregen drie uitdagers dezelfde kans. Het was lang geen evidentie. Goffin slaagde er één keer in, de anderen geen enkele keer. Nu maar hopen dat hij volgend jaar ook veel officiële wedstrijden wint.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws