Druk bezette Norman zet vol in op de 'experience': "Fans kunnen toch geen tien hotdogs per dag eten"

Druk bezette Norman zet vol in op de 'experience': "Fans kunnen toch geen tien hotdogs per dag eten"
Foto: © photonews

Voor het betere mannentennis moet je dezer dagen in Antwerpen zijn, maar daarvoor niet alleen. De organisatie zet fel in op de 'experience', op het hele gebeuren. Dat wil zeggen: genoeg eten, muziek en tal van nevenactiviteiten.

Voor toernooidirecteur Dick Norman zijn het drukke dagen. "Ik slaap in een hotel, anders heb je teveel tijdverlies. Ik wil eens een rustig ontbijtje hebben met de mensen van de organisatie, maar dat komt er nooit van. Misschien doen we eens een ontbijt op bed", lacht Norman. "Mensen beginnen mij al snel alle soorten vragen te stellen. Dan wil je zo snel mogelijk de spelers helpen of moet er iets opgelost worden."

FUIVEN OP COURT 1

Deze week een bezoekje brengen aan de European Open moet een echte happening zijn. Of het nu een match is op de Groenplaats, kinderen die uitgenodigd worden om spelers vragen te stellen of een heuse party die komende vrijdag zal plaatsvinden op court 1. Voorts is het de bedoeling om de fans van alle benodigdheden te voorzien. Norman bevestigt aan Tenniskrant dat hij daar veel belang aan hecht.

"Het is leuk als je wat kunt drinken of eten, er muziek is en er eens een handtekeningsessie doorgaat. Als je naar het basket gaat, kun je een hotdog eten. De fans hier kunnen toch geen tien hotdogs per dag eten als ze zes uur lang met hun familie naar het tennis kijken. Er zijn foodtrucks in de fanzone met een beetje vanalles: pasta, wraps, wafels... Bij de matchen zorgt een dj voor muziek en is er een lichtshow."

JONG TOERNOOI

Er is nog ruimte voor innovatie. "Dit is een jong toernooi. We hebben geleerd uit de vorige edities. We zijn alles nog sterker en beter aan het maken. De dj slaat wel aan. Ik ben tevreden als publiek, spelers en sponsors dat ook zijn. En als de evenemten voor de VIPS goed lopen, maar daar hebben we ook veel in geïnvesteerd. Dat komt wel in orde".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws