Waarom de kans op een Belgische triomf een stuk minder is: "Hebben de kansen niet gegrepen"

Waarom de kans op een Belgische triomf een stuk minder is: "Hebben de kansen niet gegrepen"

De Loore en Bemelmans zijn nog wel actief in het dubbel in Antwerpen, maar we hadden onze hoop toch ook op Gillé en Vliegen gesteld. Dat zij zich niet plaatsten voor de tweede ronde ligt volgens Gillé aan het missen van de kansen.

"We waren goed begonnen. Na een tijdje begon het sneller te gaan. Zij speelden elke sterke punten op het einde van de eerste tiebreak", gaf Sander Gillé toe op de persconferentie na de match. "In de tweede set pakte Joran Vliegen uit met enkele super returns. We hebben de kansen niet gegrepen."

Vorige week schreven Gillé en Vliegen nog een challenger op hun naam. "Vorige week hebben we super gespeeld. Daar waren we sterk in de tiebreaks. Zij waren nu nog een beetje sterker. Feliciano Lopez kwam bij momenten met een perfecte service. Op de belangrijke punten waren zij nog een beetje beter."

DROMEN VAN MELBOURNE

Gillé droomt stiekem van deelname aan de Australian Open begin volgend jaar. "Het seizoen is nog niet gedaan. Als we fit blijven, kunnen we nog vijf weken doorgaan. Zo kunnen we nog voldoende punten verzamelen voor Australië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws