European Open zorgt voor ware stunt: plots staan twee grandslamfinalisten te tennissen op de Groenplaats

European Open zorgt voor ware stunt: plots staan twee grandslamfinalisten te tennissen op de Groenplaats

In Antwerpen is de European Open van start gegaan en de organisatie tracht dit jaar om voor zoveel mogelijk verrassingen te zorgen. Op dag één was dat met vier wereldtoppers gaan tennissen op de Groenplaats.

Spelers die toekomen, een net op zetten en even een wedstrijdje tennissen op één van de mooiste pleinen van Antwerpen: wie op het juiste moment langs de Groenplaats liep, wist niet wat hij of zij zag. Gaël Monfils en Kyle Edmund waren twee van de namen die deelnamen aan de urban tennis match. De anderen waren Milos Raonic en Jo-Wilfried Tsonga, die allebei al eens in een grandslamfinale stonden.

LOF VOOR ORGANISATIE

"Het was leuk om dit te doen met de andere drie jongens. De organisatie doet het goed door ons samen te brengen voor maaltijden en een initiatief als dit. Bedankt aan de toernooiorganisatie", strooide Raonic nadien met complimentjes.

"Het was grappig", vond ook Tsonga. "Dit spel is mijn passie. Ik wil vooral weer matchen kunnen beëindigen en winnen. Ik ben blij om terug te keren naar Antwerpen. Vorig jaar heb ik hier een mooie overwinning behaald."

TOERNOOIDIRECTEUR TEVREDEN

Tenslotte gaf ook toernooidirecteur Dick Norman zijn kijk op de gebeurtenissen van vanmiddag. "Vier van onze grootste kleppers konden onder het zonnetje op de Groenplaats spelen. Zo brengen we het tennis naar de stad en hopelijk komen de mensen van de stad ook naar de Lotto Arena. Het was een leuk concept en een leuke beleving."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws