Goffin had het moeilijk: "Opnieuw pijn in de arm"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Goffin had het moeilijk: "Opnieuw pijn in de arm"
Foto: © photonews

David Goffin leek verlost van zijn vervelende blessure op de US Open, maar tegen Marin Cilic kwam die toch opnieuw bovendrijven. Het koste hem wellicht de match.

"Het was zwaar vandaag", aldus Goffin bij Sporza. "Ik heb mijn best gedaan, maar vanaf de 2e set begon Marin heel goed te spelen. In de 3e set kreeg ik bovendien opnieuw pijn in mijn arm. Ik kon moeilijk aan 100 procent serveren. Het was niet makkelijk om alles te geven bij elk punt."

"Wanneer je aan je arm begint te denken, ben je ook niet meer 100 procent gefocust. Dat betekende een verlies in 3 sets: het is jammer dat ik het toernooi zo moet beëindigen." David Goffin was immers in vorm in de aanloop naar de US Open. "Ik speelde op een heel hoog niveau in mijn laatste 2 toernooien. Dus er is heel wat goeds te onthouden van Cincinnati (waar hij Tsitsipas, Anderson en Del Potro klopte, red) en hier."

Nu de Laver Cup

Goffin kan wat rust nemen en die arm laten verzorgen, zijn eerste tornooi is normaal de Laver Cup met Team Europe van 21 tot 23 september in Chicago.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws