Opnieuw setverlies voor Djokovic, Federer en Zverev blijven foutloos

Opnieuw setverlies voor Djokovic, Federer en Zverev blijven foutloos

Novak Djokovic is na zijn eindzege in Cincinnati als topfavoriet begonnen aan de US Open. Toch verlopen zijn eerste wedstrijden niet zonder slag of stoot. De Serviër plaatste zich al bij al nog redelijk vlot voor de derde ronde, maar moest wel al twee keer een set prijsgeven.

In de eerste ronde had hij al vier sets nodig tegen de Hongaar Fucsovics. Die laatste set won Djokovic dan wel met 6-0. De Amerikaan Sandgren leek hem weinig problemen te bezorgen, tot Djokovic de derde set plots aan zijn tegenstander moest laten na een tiebreak. 'Nole' zette nadien wel orde op zaken en won uiteindelijk met 6-1, 6-3, 6-7 (2/7) en 6-2.

In tegenstelling tot Djokovic heeft Roger Federer nog geen enkele set moeten afstaan. Met de Fransman Paire wachtte er hem nochtans een lastige tegenstrever. Federer slaagde er toch in om het in drie sets af te ronden met 7-5, 6-4 en 6-4. Nu zit er een clash aan te komen tegen bad boy Nick Kyrgios. Ook vierde reekshoofd Alexander Zverev lijkt onder coach Lendl op volle toeren te draaien. De Duitser zette de Fransman Mahut opzij met 6-4, 6-4 en 6-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws