Tennis

Serena Williams heeft toch paar dingen om zich aan op te trekken na zwaarste verlies uit carrière

Serena Williams heeft toch paar dingen om zich aan op te trekken na zwaarste verlies uit carrière

Nadat ze tegen Johanna Konta uit de zwaarste nederlaag uit haar tennisloopbaan aanliep, zullen er stilaan weer vragen rijzen over de fysieke paraatheid van Serena Williams. De Amerikaanse blijft er zelf rustig onder. Na haar verliespartij in San Jose trachtte ze vooral positief te blijven.

"Ik denk dat zij in deze match beter speelde dan ze op eender welk ander moment in de voorbije achttien maanden gedaan heeft", probeerde Williams de verdienste bij haar tegenstreefster te leggen. "Dat is goed voor haar. Ik weet dat ik zelf vele malen beter kan spelen. Dat helpt ook. Er gaan zoveel gedachten door mijn hoofd. Ik heb de tijd niet om geshockeerd te zijn door een nederlaag."

De winnares van 23 Grand Slams wilde dus niet panikeren nadat ze tegen Konta slechts één spelletje kon winnen. "Het is duidelijk dat ik niet op mijn best was, maar ik heb wel gevochten. Ik probeer er het positieve uit te halen. Ik was helemaal niet scherp in de eerste set. Zij pakte meer vertrouwen en ging vervolgens met de zege aan de haal."

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.