Tennis

Kim Clijsters heeft er vertrouwen in: "Als ik Lukaku zie praten, dan krijg ik kippenvel"

Kim Clijsters heeft er vertrouwen in: "Als ik Lukaku zie praten, dan krijg ik kippenvel"

Ook ex-tennisspeelster Kim Clijsters is een grote fan van de Rode Duivels. Niet onlogisch natuurlijk, aangezien ze de dochter is van een ex-voetballer. "Als ik Kevin De Bruyne hoor praten, lijkt het echt dat ze een plan voor ogen hebben", aldus de Limburgse.

Wimbledon en de Tour zijn volop aan de gang, toch is iedereen in ons land vooral bezeten door het voetbal. "Ik ga zeker niet vooruitlopen op de feiten", vertelt Clijsters bij Sporza. "Ik bezie het alsof ik zelf een match zou hebben. Gewoon focussen op wat je moet doen. Ik leef echt helemaal mee met de Duivels. Ik ben wel een beetje bang, ik weet niet waarom, maar ik heb er toch alle vertrouwen in."

"Het wordt belangrijk om zowel tactisch, fysiek als mentaal top te zijn. Ik zit niet in de ploeg, maar als ik de interviews zie van de spelers, lijkt het dat de sfeer zeker goed zit. Als ik Kevin De Bruyne hoor praten, lijkt het echt dat ze een plan voor ogen hebben", aldus de ex-winnares van de US Open. 

"We weten allemaal wel dat ze het in zich hebben om iets groots te presteren"

Clijsters is niet echt verrast door de prestaties van ons land. "We weten allemaal wel dat ze het in zich hebben om iets groots te presteren. Het mooiste vind ik altijd als ik Romelu Lukaku zie praten in de groep na een overwinning", zegt ze. "Dan zou ik een vliegje willen zijn om te horen wat er allemaal wordt gezegd. Als ik hem zie praten, krijg ik kippenvel."

Reacties 4 reacties

Gerelateerd nieuws