Tennis

Het stopt gewoon niet: nummer één van de wereld laat matchbal liggen en vliegt eruit!

Het stopt gewoon niet: nummer één van de wereld laat matchbal liggen en vliegt eruit!

Het is toch wel exceptioneel: de reekshoofden die sneuvelen met bosjes in het damestoernooi op Wimbledon. Zaterdagnamiddag was het de beurt aan nummer één van de wereld Simona Halep. De Roemeense stond tegen Hsieh nochtans 5-2 voor in de laatste set, maar ging alsnog kopje onder.

Halep kreeg met Su-Wei Hsieh een taaie tante tegenover zich, maar nam wel een goede start. De winnares van Roland Garros leidde na zes games met 4-2. Ze zou nog een keertje door de opslag van haar tegenstandster gaan om zo de eerste set op zak te steken.

Hsieh bleef niet bij de pakken zitten en won drie van de vier volgende spelletjes. Halep reageerde meteen en maakt er 3-3 van. Bij 4-5 ging de Chinese op love door de opslag van Halep. Zo kwam er een derde set aan te pas om de winnares te bepalen.

HSIEH WIJKT NIET

Daarin leek de logica toch gerespecteerd te worden bij een 5-2-voorsprong voor Halep. De break verschil werd ongedaan gemaakt. Bij 5-4 kreeg Halep een matchbal, maar haar opponente wilde van geen wijken weten en hing de bordjes weer gelijk. Ook de twee volgende games waren spannend en gingen allebei de kant op van de Chinese. Hsieh troefde Halep af met 3-6, 6-4 en 7-5.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.