Ook Steve Darcis leeft mee met WK voetbal en heeft niet mis te verstane boodschap

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Ook Steve Darcis leeft mee met WK voetbal en heeft niet mis te verstane boodschap
Foto: © photonews

Sporters uit verschillende sporttakken houden dezer dagen ook een oogje op het WK voetbal en dat is bij Steve Darcis niet anders. Darcis vindt het altijd een eer om op de tennisbaan zijn land te verdedigen en is van mening dat het nationale voetbalteam recht heeft op positievere commentaren.

Steve Darcis wordt ook wel Mister Davis Cup genoemd. Dat zegt al genoeg. Geen tennisser die het zo leuk vind om voor zijn land te spelen dan Steve Darcis. Vaak stijgt hij in de Belgische kleuren ook boven zich uit. Geen wonder dus dat hij ook de prestaties van het Belgische voetbalteam op de voet volgt.

CRITICASTERS

Darcis zag dus ook hoe de Rode Duivels wonnen van Panama, maar achteraf kritiek kregen van analisten voor het geleverde spel. Dat laatste zint de tennisser niet. "We winnen met 3-0 van Panama, maar we geven kritiek en kritiek. Jullie zijn vervelend", richt hij zich op Twitter tot de criticasters.

Vervolgens geeft hij nog zijn eigen veel positievere attitude mee. "Nooit gemakkelijk om aan een toernooi te beginnen. Come on Belgium. We geloven erin, we zijn positief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws