Voormalige Belgische topper Dick Norman krijgt opvallende nieuwe functie

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Voormalige Belgische topper Dick Norman krijgt opvallende nieuwe functie
Foto: © photonews

Dick Norman is al een tijdje gestopt met proftennis, maar heeft een nieuwe functie beet in de tenniswereld. Onze landgenoot wordt de nieuwe toernooidirecteur op de European Open in Antwerpen.

De European Open is in het najaar toe aan zijn derde editie. En dat zal met Dick Norman als toernooidirecteur zijn. "Ik vind het een hele eer dat ze mij gevraagd hebben. Ik kijk ernaar uit", laat Norman weten bij Sporza

"Als toernooidirecteur moet ik de relatie met de ATP verzorgen en natuurlijk ook proberen om spelers te overtuigen om naar Antwerpen te komen. Ik heb nog goeie banden en ik ken nog veel spelers. Ik denk dat het zeker een mooi deelnemersveld zal worden. Een mix van opkomend talent en bekendere buitenlandse namen."

Goffin?

Goffin wordt hopelijk één van de publiektrekkers. "Ik heb al contacten gehad, maar er is nog niks vastgelegd. David Goffin staat uiteraard hoog op onze prioriteitenlijst", verklapt Norman. "Hem willen we er heel graag bij. Tennis leeft in België en het is de uitdaging om al die tennisfans naar Antwerpen te krijgen. We gaan voor een nieuwe aanpak waarin de beleving centraal staat. Ik denk dat het een mooie editie wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws