Toptennisster in shock door schandalig wangedrag: "Ze hebben zelfs mijn ouders dood gewenst"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Toptennisster in shock door schandalig wangedrag: "Ze hebben zelfs mijn ouders dood gewenst"

Caroline Wozniacki is er echt niet goed van. De Deense tennisblondine ging afgelopen vrijdag de boot in op de Miami Open, maar was na afloop vooral zwaar gedegouteerd door het gedrag van de Amerikaanse tennisfans, die gingen verbaal namelijk flink over de schreef.

De 27-jarige Deense moest in de tweede ronde haar meerdere erkennen in Monica Puig, in drie sets werd het 6-0 en twee keer 4-6. De hoofdrol was echter weggelegd voor het luidruchtige en onbeschofte publiek, Wozniacki getuigt erover op Twitter: "Tijdens de partij hebben mensen in het publiek mijn familie bedreigd, mijn vader en moeder dood gewenst en mij verwijten naar het hoofd geslingerd die ik zelfs niet eens luidop durf te herhalen."

En daar bleef het niet bij: "Enkele mensen belaagden ook het nichtje en neefje van mijn verloofde en zeiden dat ze hun klep moesten houden, die kinderen zijn 10 jaar oud. De security en staff hebben er niks aan gedaan om deze dit te vermijden en accepteerden zelfs gewoon dat het kon gebeuren. Ik moedig fans altijd aan om hun favoriete speler verbaal te steunen en ik hou van een kolkende sfeer, maar wanneer bepaalde grenzen worden overschreden, wordt een tennismatch de hel voor beide speelsters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws