Roger Federer stap dichter bij unicum: "Een paar romantische momenten met Ruben op de court beleefd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Roger Federer stap dichter bij unicum: "Een paar romantische momenten met Ruben op de court beleefd"
Foto: © photonews

Roger Federer maakte in zijn eerste ronde op het ATP-toernooi van Rotterdam brandhout van onze landgenoot Ruben Bemelmans. En dat op Valentijnsdag. Hij staat zo weer een stap dichter bij de nummer één plek op de ATP-ranking.

Bemelmans kon zich slechts drie keer op het scorebord zetten tegen de Zwitser. "Ik was verrast hoe vlot het vandaag ging", citeerde HNB Federer na zijn zege. "Ik voelde me meteen ontzettend goed op de court en speelde met erg veel vertrouwen. Ik wou Ruben van in het begin onder druk zetten om hem vanaf de eerste bal het gevoel te geven dat hij iets erg bijzonder zou moeten uithalen om mij vandaag in de problemen te brengen."

'Blij met niveau'

"Ik ben blij met het niveau dat ik in mijn eerste match na de Australian Open kon halen", vervolgde de Fed Express. "En dat tegen een speler waartegen ik nooit eerder speelde. Dat is toch altijd moeilijker dan tegen een vertrouwd gezicht."

Het was 14 februari en dat betekende valentijn. "Mijn familie is er niet bij in Rotterdam. En ook als ik vrijdag nummer één word, zullen ze er niet bij zijn. Ja, ik weet dat het vandaag Valentijn is. Ik heb Valentijnsdag ooit al romantischer doorgebracht. Maar ik heb vandaag wel een paar romantische momenten met Ruben op de court beleefd", lachte Federer nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws