Na pandoering tegen Roger Federer: "Ik heb er ergens toch van genoten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Na pandoering tegen Roger Federer: "Ik heb er ergens toch van genoten"
Foto: © photonews

Drie spelletjes. Zo veel games kon Ruben Bemelmans op Valentijnsdag afsnoepen van dé grote Roger Federer. Onze landgenoot verloor kansloos met 6-1 en 6-2, maar heeft stiekem toch ook een beetje genoten.

"Hij was een klasse, een paar klassen, te sterk", lachte Bemelmans na afloop van het duel. "Ik voelde me nochtans goed, was niet nerveus en mijn niveau de laatste weken is ook goed. Maar hij heeft niet echt mindere punten, hé. Ik had nog nooit tegen hem gespeeld, maar nu heb ik zijn talent wel gevoeld."

"Ik heb al tegen Nadal, Djokovic, Murray en Wawrinka gespeeld, maar dit is toch anders"

Federer blijft één van de grootste - misschien wel dé grootste - spelers ooit. "Ik heb al tegen Nadal, Djokovic, Murray en Wawrinka gespeeld, maar dit is toch anders", zegt de Limburger in HLN. "Tegen hen had ik telkens de indruk dat ik kansjes had. Hier voelde ik van in het begin dat het zeer moeilijk ging worden. Je weet echt niet wat je moet verwachten. Hij kan alles en doet ook alles, hij varieert constant."

Ondanks de pandoering keek Bemelmans met een goed gevoel terug. "Natuurlijk. Ik heb me dubbel geplooid in de kwalificaties! Ik wou het eens meegemaakt hebben, in een volle Ahoy-arena dan nog, ik heb er ergens toch van genoten", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws