Clijsters in de voetsporen van Federer? "Na drie kinderen zou het allemaal wat moeilijk zijn"

Redactie
| 0 reacties
Clijsters in de voetsporen van Federer? "Na drie kinderen zou het allemaal wat moeilijk zijn"

34 jaar is ze ondertussen, maar aan een terugkeer op het WTA-circuit denkt Kim Clijsters al lang niet meer. Ook niet na de successen van Roger Federer op de Australian Open.

Federer won op zijn 36e zijn 20e grandslam. "Impressionant. Het is heel mooi om te zien waar hij nog altijd staat en welk niveau tennis hij nog speelt", vertelt Clijsters in HLN. "Goh, soms denk ik: 'Pak nu dat die binnen een paar jaar stopt, dat gaat zo erg zijn dat Federer niet meer op het circuit zal zijn", lacht ze. "Hij staat nog met zoveel passie en plezier op de baan te tennissen. Daarom haalt hij nog goeie resultaten."

Geen comeback

Het inspireert Clijsters niet tot een comeback. "Neen, dat denk ik niet. Ze vragen het me soms wel eens, want ‘Venus en Serena spelen nog’’. Maar na drie kinderen zou het allemaal wat moeilijk zijn. Het is goed gelijk het geweest is", zegt de Limburgse.

Dochter Jada is bijna 10 jaar oud, maar wellicht zal ze niet in de voetsporen van haar mama treden. "Neen, Jada is helemaal bezeten van basketbal", verduidelijkt Clijsters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws