Géén Serena Williams op Australian Open, maar Amerikaanse weet wel al wanneer ze haar comeback viert

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Géén Serena Williams op Australian Open, maar Amerikaanse weet wel al wanneer ze haar comeback viert

Serena Williams beviel begint september van haar eerste kindje en dus was op tijd weer in topconditie geraken voor de Australian Open net iets te moeilijk. Maar uitstel is geen afstel voor de 36-jarige Amerikaanse, die nu haar comeback voorziet voor het toernooi van Indian Wells.

Haar titel verdedigen in Melbourne, dat zou lastig worden. En half werkt, dat boeit Williams niet. Dan maar een nieuwe datum voor een rentree vooropstellen. De jongste van de bekende Amerikaanse tenniszusjes zal nu in eigen land terugkeren, met name op 7 maart.

Vol voor het allerhoogste

De keuze voor Indian Wells is wel behoorlijk opvallend want Serena Williams boycotte het toernooi jarenlang omdat ze in de finale van 2001 tegen onze Kim Clijsters serieus werd uitgejouwd. Als we haar trainer mogen geloven, zal de 23-voudige winnares van een grandslamtoernooi weer op het allerhoogste mikken: "Als ze zou denken dat ze niet meer kan triomferen, zou ze ook niet meer terugkeren. Momenteel is ze echter nog niet klaar om op topniveau te presteren, anders had je haar wel aan het werk gezien op de Australian Open."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws