Tennis

Van Uytvanck en Flipper stoten door, haalbare lotingen voor Belgische vrouwen in Hobart

Van Uytvanck en Flipper stoten door, haalbare lotingen voor Belgische vrouwen in Hobart

Kirsten Flipkens (WTA 76) en Alison Van Uytvanck (WTA 77) hebben zich geplaatst voor de hoofdtabel op het WTA-toernooi van Hobart. Beide speelsters overleefden de kwalificaties en staan samen met tweede reekshoofd Elise Mertens op de hoofdtabel.

Drie Belgische vrouwen op de hoofdtabel in Hobart en ze kennen alle drie hun tegenstander in de eerste ronde. Tweede reekshoofd Elise Mertens, vorig jaar nog de eindlaureate, neemt het op tegen de Japanse Kurumi Nara (WTA 101). In een mogelijke tweede ronde wacht de Braziliaanse Beatriz Haddad Maia (WTA 71). Zij was in haar eerste ronde te sterk voor de Australische wildcard Lizette Cabrera (WTA 152).

Haalbare lotingen

Kirsten Flipkens neemt het dan weer op tegen Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA 61), de zus van topspeelster Karolina Pliskova. Flipkens won al twee onderlinge duels en neemt het bij een derde zege tegen de Tsjechische op tegen Alison Riske (WTA 70) of Katerina Siniakova (WTA 47).

De Duitse Anna-Lena Friedsam (WTA 509) bekampt dan weer onze derde en laatste landgenote Alison Van Uytvanck. Bij winst wacht de Roemeense Mihaela Buzarnescu (WTA 56).

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.