Tennis

🎥 Daarom staan er dus zo veel foto's van David Goffin op de Instagram-account van Franse opponent

🎥 Daarom staan er dus zo veel foto's van David Goffin op de Instagram-account van Franse opponent

Woensdagavond vond in het Franse Lille het officiële etentje voor de Davis Cup-finale plaats. Een reporter greep zijn kans en bestookte de Belgische en Franse ploegen met enkele - zeg maar ludieke - vragen.

Naast het duel tussen Frankrijk en België wordt het ook een duel tussen vrienden. David Goffin is goed bevriend met Pierre-Hugues Herbert en Lucas Pouille. De reporter in kwestie vroeg zich dan ook af waarom er zo veel foto's van Goffin op de Instagram-account van Herbert staan?

"We zijn goede vrienden, ik heb hem graag. Het zal leuk zijn om tegen hem te spelen", aldus Herbert. En ook de Luikenaar zelf kreeg een vraag of zijn vriendin na de finale ook nog door één deur zal kunnen met de vriendinnen van Herbert en Pouille. Ook zij zijn goede vriendinnen.

"Op het veld denk ik niet dat het een probleem zal zijn, maar op de tribunes misschien wel", glimlacht Goffin. "Maar na de wedstrijd hoop ik dat ze opnieuw vrienden zijn. Al twijfel ik daar niet aan", voegde onze landgenoot er nog aan toe.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.