Tennis

David Goffin reageert na stunt tegen Nadal en heeft het over zijn vier gemiste matchpunten

David Goffin reageert na stunt tegen Nadal en heeft het over zijn vier gemiste matchpunten

Zijn eerste deelname aan de Masters in Londen leverde meteen een eerste overwinning op voor David Goffin. Hij stuntte tegen Rafael Nadal na een driesetter, maar liet in de tweede set vier matchballen onbenut. Al was de tevredenheid groot.

"Het was een zwaar gevecht tot op het einde", zei Goffin na zijn match. "Hij is mentaal één van de sterkste spelers op het circuit. Maar ik ben blij dat ik de sleutel gevonden heb om de match te winnen. Het is heel speciaal om dit op de Masters te doen. Ik ben erg blij en kijk er naar uit om binnen twee dagen terug te keren."

Vier matchballen

In de tweede set liet Goffin vier matchballen onbenut. "In de tweede set was het zwaar om vier matchballen te verliezen. Hij speelde altijd winners op de matchpunten en speelde zo sterk. In de derde set moest ik blijven gaan. Ik heb geprobeerd om van elk punt te genieten."

Tot slot kwam er ook nog een vraag over de eerste Belg ooit op de Masters. "Ik ben erg trots dat ik hier mag zijn. Ik heb hier enkele Belgische vlaggen gezien. Het is zo'n leuk evenement, maar het is nog niet gedaan. Ik ga mijn best doen en alles geven tot het einde van het toernooi", besluit Goffin.

Reacties 4 reacties

Tags : David Goffin

Gerelateerd nieuws