Tennis

Dimitrov begint succesvol aan de Masters, Thiem meteen op achtervolgen aangewezen

Dimitrov begint succesvol aan de Masters, Thiem meteen op achtervolgen aangewezen

In de Pete Sampras-groep, waar ook David Goffin deel van uitmaakt, heeft Grigor Dimitrov de Masters geopend met een overwinning. Hij was na een driesetter de betere van Dominic Thiem.

Zondagavond waren de heren uit de Boris Becker-groep aan de beurt, maandag is het aan Goffin en co in de Pete Sampras-groep. Dominic Thiem (ATP 4) en Grigor Dimitrov (ATP 6) beten de spits af in de groepsfase en namen het tegen elkaar op.

Dimitrov pakte de eerste set met 6-3, maar moest de tweede set met 5-7 aan de 24-jarige Oostenrijker laten. In de beslissende derde set ging Dimitrov halverwege de set door de opslag van Thiem. De Bulgaar mocht voor de match serveren, maar Thiem knokte zich opnieuw in de wedstrijd (5-5).

Spannende derde set

Dimitrov ging opnieuw (op love) door de opslag van Thiem. Hij kreeg nog een kans om het op zijn eigen opslag af te maken en deed dat deze keer wel, 7-5. Een overwinning voor Dimitrov, Thiem is dan weer meteen op achtervolgen aangewezen. Straks nemen David Goffin en Rafael Nadal het tegen elkaar op.

Reacties 1 reacties

Gerelateerd nieuws