Tennis

Aartsmoeilijke loting voor David Goffin in Cincinnati

Aartsmoeilijke loting voor David Goffin in Cincinnati

David Goffin heeft het niet getroffen bij de loting op het Masters 1.000-toernooi in het Amerikaanse Cincinnati. Onze landgenoot krijgt meteen een topper voorgeschoteld in de eerste ronde.

Beste Belg David Goffin (ATP 13) moet het in zijn eerste ronde opnemen tegen niemand minder dan de Australische bad boy Nick Kyrgios de nummer 24 van de wereld. Goffin kon in zijn carrière nog nooit winnen van de 22-jarige Kyrgios.

0-2 voor Kyrgios

Vorig jaar trok de Australiër op hardcourt telkens aan het langste eind op de toernooien van Miami en Tokio. Goffin is aan een mindere periode bezig na zijn enkelblessure op Roland Garros. Deze week ging hij er al verrassend snel uit in de tweede ronde in Montréal.

De Zuid-Koreaan Hyeon Chung (ATP 56) was te sterk voor onze landgenoot. Kyrgios verloor dan weer een ronde later van het Duitse toptalent Alexander Zverev (ATP 8), die de halve finales speelt in Montréal. De winnaar van het duel tussen Goffin en Kyrgios neemt het op tegen de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson (ATP 32) of een kwalificatiespeler.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.